Over De Kromme

De Kromme is hoofdzakelijk een ontmoetingsplaats voor de jeugd, maar eigenlijk is zowel jong als oud welkom. De Kromme wordt open gehouden door een groep vrijwilligers. De Kromme is gedurende het weekend elke dag open en tijdens schoolvakanties ook op woensdag.

In de Kromme worden ook geregeld feestjes georganiseerd. Alles is daarbij mogelijk: schuim blazen tot aan het plafond, grasmatten, zand, around the world party, beach weekend, top 100, harder styles, filmnamiddag enz.
De meeste feestjes zijn meestal rond een bepaald thema. Als je zelf een idee hebt, kan je dit altijd laten weten aan iemand van het bestuur of stop je idee in onze ideeën bus.

Tijdens de openingsuren ben je bij ons altijd welkom, je moet geen lid zijn van de Kromme of één van de andere jeugdbewegingen die ook in hetzelfde lokaal gevestigd zijn. Zelfs een consumptie is niet verplicht in de Kromme.
Bij ons kan je een consumptie krijgen aan een democratische prijs van € 1,2.

Alle muziekstijlen zijn bij ons mogelijk, er is ook de mogelijkheid om zelf muziek te draaien. Je kan bij ons gewoon wat gezellig zeveren of er is ook de mogelijkheid om te darten, sjotterbakken, nagelen, gezelschapspelletjes spelen, enz.